Reserveer uw Eerste Euro Afslag

Eerste Euro Afslagen Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de Eerste Euro Afslag van San Marino en het officiële Certificaat van Echtheid. Met mijn persoonlijke kortingscode betaal de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw herdenkingsuitgifte van San Marino behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Eerste Euro Afslagen Collectie geplaatst. Omdat u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële uitgiften aangeboden. U ontvang uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte San Marino
Collectie Eerste Euro Afslagen
Metaal Verguld met zilveren applicatie
Kwaliteit Proof-like
Beperkt tot 10.000 complete collecties
Aanbieding € 9,95 (later € 29,95)*