Reserveer nu uw kennismakingszending en bespaar 67%

Eerste Euro Afslagen Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de Eerste Euro Afslag van Monaco en het officiële Certificaat van Echtheid. Met mijn persoonlijke kortingscode betaal de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte Monaco
Collectie Eerste Euro Afslagen
Metaal Verguld met zilveren applicatie
Kwaliteit Proof-like
Beperkt tot 10.000 complete collecties
Aanbieding € 9,95 (later € 29,95)*